Klassinen hieronta

Urheiluhieronnalla voidaan hoitaa tiettyä osa-aluetta tai kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Tavoitteena on mahdollinen kivunlievitys, sekä kehon palautumisen auttaminen jännitystilaa ja stressiä poistamalla.

Lymfahieronta

Lymfahieronta on kevyt ja rauhallinen hieronta, joka tehdään imusuonistoa seuraillen. Hieronta stimuloi imusuoniston toimintaa ja edistää imunesteen kulkua kehossa. Lymfahieronta poistaa turvotusta kehosta sekä vähentää kipua ja jäykkyyttä.

LPG-hoito

LPG-hoidossa stimuloidaan verenkiertoa ja poistetaan kehon kuona-aineita hieronnan avulla. Hoidossa käytetään LPG-laitetta, joka imee ja hieroo ihoa hellävaraisesti. Tämä stimuloi kudosten uudistumista ja auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita.

Lihaskalvo­käsittely

Lihaskalvokäsittely on fysioterapeuttien ja urheiluhierojien käyttämä tekniikka, jolla pyritään huoltamaan lihaskalvoja sekä edistämään lihasten terveyttä ja hyvinvointia. Lihaskalvokäsittely on erityisen hyödyllistä urheilijoille ja aktiiviliikkujille, jotka rasittavat kehoaan säännöllisesti.

Osteopatia

Osteopatian tarkoituksena on edistää kehon luonnollista paranemisprosessia ja auttaa palauttamaan terveyden ilman lääkkeiden tai leikkausten käyttöä. Osteopatia perustuu ajatukseen, että keho pystyy parantamaan itsensä, kun se on tasapainossa.

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta tulee avuksi, kun kasvojen ja pään alueen lihakset ovat kipeät ja kireät. Hieronta vähentää lihasten jännitystä ja poistaa kipuja.

Fysioterapia

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka keskittyy kehon toimintahäiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Se auttaa ihmisiä parantamaan liikkuvuuttaan, kivunhallintaa, motoriikkaa, tasapainoa ja voimaa.

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Hieronta on vaivoja lievittävä ja rentouttava hoitomuoto synnyttäneelle äidille. Synnytyksen jälkeinen hieronta vähentää turvotusta, stressiä ja kiputiloja.

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta vähentää turvotusta, stressiä ja kiputiloja. Hieronta on täysin turvallista osaavan ammattilaisen käsissä.

Maksutavat

Yleisimpien maksutapojen lisäksi meillä voit maksaa Edenred, Smartum, Easybreak ja E-passi -liikuntaeduilla.

Huom. Liikuntaedulla ei voi maksaa hoitopalveluita. Hoitopalveluihin tarvitaan hieronta- tai hyvinvointietu.